Mlineta

Tajna je u mlinu

Mlineta nudi pšenično glatko, oštro, polubijelo brašno, kao i namjenska brašna za dizana tijesta i kolače te pšeničnu krupicu. Dostupna su pakiranja od 1 kg, 2 kg, 5 kg, 25 kg, 50 kg te rinfuza.

Oštro

PŠENIČNO BIJELO BRAŠNO
Ovo brašno svoju namjenu nalazi u pripremi biskvita i prhkih kolača, žličnjaka, njoka, a prikladno je i za pohanje te zgušnjavanje različitih umaka i variva. Proizvodi se od same jezgre zrna žita, pa je dobiveno tijesto pjenasto i rahlo, pogodno za oblikovanje i izvrsnih je pecilnih svojstava.

Glatko

PŠENIČNO BIJELO BRAŠNO
Pšenično bijelo brašno bogato je ugljikohidratima, najvažnijim izvorom energije u ljudskom tijelu. Dobra svojstva glutena i slaba enzimska aktivnost čine izrađeno tijesto stabilnim, elastičnim i rastezljivim. Upotrebljava se za pripremu kruha, raznih vrsta peciva, domaćih tjestenina i kolača.

Polubijelo

PŠENIČNO BRAŠNO
Polubijelo brašno poznato je i kao „krušno“ brašno jer je prvenstveno namijenjeno izradi kruha i peciva. Nastaje usitnjavanjem vanjskog dijela zrna pšenice, pa tako obiluje vitaminima i mineralima i nutritivno je bogatiji i zdraviji izbor nego bijelo brašno.

Za kolače

PŠENIČNO BRAŠNO
Tijesto načinjeno od ovoga brašna brzo se i lako oblikuje, čak i najkompliciraniji postupci pripreme postaju jednostavni. Idealno za pripremu biskvita i biskvitnih rolada.

Za dizana tijesta

PŠENIČNO BRAŠNO
Namjensko brašno za dizana tijesta jamči uspjeh u svakoj kuhinji. Za razliku od nekih drugih vrsta brašna, brzo i lako postiže željenu mekoću, rahlost i svilenkastu strukturu Vaših orahnjača, makovnjača, krafni i buhtli. Brašno se izvrsno slaže sa svježim ili suhim aktivnim kvascem.
Mlineta

Tajna je u mlinu

Mlineta nudi pšenično glatko, oštro, polubijelo brašno, kao i namjenska brašna za dizana tijesta i kolače te pšeničnu krupicu. Dostupna su pakiranja od 1 kg, 2 kg, 5 kg, 25 kg, 50 kg te rinfuza.

Oštro

PŠENIČNO BIJELO BRAŠNO
Ovo brašno svoju namjenu nalazi u pripremi biskvita i prhkih kolača, žličnjaka, njoka, a prikladno je i za pohanje te zgušnjavanje različitih umaka i variva. Proizvodi se od same jezgre zrna žita, pa je dobiveno tijesto pjenasto i rahlo, pogodno za oblikovanje i izvrsnih je pecilnih svojstava.

Glatko

PŠENIČNO BIJELO BRAŠNO
Pšenično bijelo brašno bogato je ugljikohidratima, najvažnijim izvorom energije u ljudskom tijelu. Dobra svojstva glutena i slaba enzimska aktivnost čine izrađeno tijesto stabilnim, elastičnim i rastezljivim. Upotrebljava se za pripremu kruha, raznih vrsta peciva, domaćih tjestenina i kolača.

Polubijelo

PŠENIČNO BRAŠNO
Polubijelo brašno poznato je i kao „krušno“ brašno jer je prvenstveno namijenjeno izradi kruha i peciva. Nastaje usitnjavanjem vanjskog dijela zrna pšenice, pa tako obiluje vitaminima i mineralima i nutritivno je bogatiji i zdraviji izbor nego bijelo brašno.

Za kolače

PŠENIČNO BRAŠNO
Tijesto načinjeno od ovoga brašna brzo se i lako oblikuje, čak i najkompliciraniji postupci pripreme postaju jednostavni. Idealno za pripremu biskvita i biskvitnih rolada.

Za dizana tijesta

PŠENIČNO BRAŠNO
Namjensko brašno za dizana tijesta jamči uspjeh u svakoj kuhinji. Za razliku od nekih drugih vrsta brašna, brzo i lako postiže željenu mekoću, rahlost i svilenkastu strukturu Vaših orahnjača, makovnjača, krafni i buhtli. Brašno se izvrsno slaže sa svježim ili suhim aktivnim kvascem.